Όταν υποφέρεις στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου...​

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου; Διάβασε αυτό…

Αυτή είναι η υπενθύμισή σου ότι ο δρόμος σου προς την Ένωση δεν χρειάζεται να είναι αγώνας ή δύσκολη μάχη. Η ταλαιπωρία δεν είναι αναπόφευκτο μέρος του ταξιδιού της Δίδυμης Φλόγας, ούτε λαμβάνεις την Ένωσή σου γρηγορότερα ως αποτέλεσμα του πόσο πολύ υπέφερες. Το να στερείς από τον εαυτό σου την υποστήριξη που χρειάζεσαι και να προσπαθείς να περπατήσες αυτό το μονοπάτι μόνος/η σου στην πραγματικότητα σε επιβραδύνει και αυξάνει την απογοήτευσή σου.

Το να βιώνεις έντονα συναισθήματα και να θεραπεύεις βαθιές πληγές δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να υποφέρεις. Το πρώτο είναι ένα φυσιολογικό μέρος της θεραπείας του διαχωρισμού από τον Δημιουργό μας. Πρέπει να νιώσεις κάτι για να το θεραπεύσεις. Και ούτε αυτό χρειάζεται να είναι μια μακρά διαδικασία δίχως τέλος.

Ήρθε η ώρα να επιτρέψεις στην πορεία σου προς την Ένωση να είναι εύκολη και διασκεδαστική. Ήρθε η ώρα να επιτρέψεις στο Δημιουργό σου να σου δείξει πόσο υπέροχη και ιερή εμπειρία είναι η εκδήλωση της Αρμονικής σου Ένωσης.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here