Τι Συμβαίνει Αν Η Δίδυμη Φλόγα Μου Δεν Με Βρίσκει Ελκυστική/Ό;

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν το εξής: βρίσκουν τη Δίδυμη Φλόγα τους και όταν εξομολογούνται τα συναισθήματά τους, η Δίδυμη Φλόγα τους τους απορρίπτει επειδή δεν νιώθει καμία ερωτική έλξη. Αν αυτό έχει συμβεί σε εσένα και τη Δίδυμη Φλόγα σου, τότε διάβασε παρακάτω!

Η ερωτική έλξη ανάμεσα στις Δίδυμες Φλόγες

Σε μια σχέση αδελφής ψυχής, μπορεί να νιώσετε μεγάλη φλογερή έλξη από την αρχή, η οποία όμως με την πάροδο των χρόνων τελικά εξαφανίζεται. Αυτό δεν ισχύει για τις Δίδυμες Φλόγες, όπου η έλξη είναι Θεϊκά σχεδιασμένη να διαρκεί για πάντα και να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, καθώς γνωρίζετε ο ένας με τον άλλον σε βαθύτερο επίπεδο.

Η Δίδυμη Φλόγα σου έχει σχεδιαστεί για να είναι ο τέλειος σύντροφος σου. Αυτό σημαίνει ότι η έλξη και ο ρομαντισμός είναι μέρος της εξίσωσης. Το να βιώνεις μπλοκαρισματα στην έλξη στην Ένωσή σου δεν είναι ασυνήθιστο, οπότε δεν είσαι μόνος/η και σίγουρα δεν είσαι καταδικασμένος/η να μείνεις χωρίς Δίδυμη Φλόγα!

Επειδή η έλξη των Δίδυμων Φλογών είναι τόσο διαφορετική από τις αδερφές ψυχές, πρέπει να προσεγγιστεί διαφορετικά.

Ο ρομαντισμός που χρειάζεσαι ξεκινά μέσα σου

Στον πυρήνα, το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας είναι ένα πνευματικό ταξίδι. Μια βασική αρχή της πνευματικότητας είναι ότι η πραγματικότητά σου είναι ο καθρέφτης του εσωτερικού σου κόσμου. Αυτό περιλαμβάνει τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου, τους άλλους ανθρώπους και τον κόσμο.

Τίποτα και κανείς δεν είναι πιο ακριβής καθρέφτης από τη Δίδυμη Φλόγα σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρόκειται να καθρεφτίσει οποιεσδήποτε βαθύτερες πεποιθήσεις έχεις για τον εαυτό σου. Η Δίδυμη Φλόγα σου δεν το κάνει αυτό για να σε αναστατώσει, αλλά για να σε βοηθήσει να εντοπίσεις αυτές τις πεποιθήσεις και να τις θεραπεύσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει σημασία το πώς βλέπεις τον εαυτό σου ως σύντροφο, την ομορφιά σου και την προσωπικότητά σου.

Το να δημιουργήσεις περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σου είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να εκδηλώσεις τον θεϊκό ρομαντισμό της Ένωσης της Δίδυμης Φλόγας σου. Αυτό περιλαμβάνει την αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, την εκτίμηση του εαυτού σου, τη θετική αυτο-ομιλία, καθώς και το να βγαίνεις με τον εαυτό σου ραντεβού και να φέρεσαι στον εαυτό σου όπως θα επιθυμούσες να σου φέρεται ο σύντροφος των ονείρων σου.

Το να κάνεις αυτές τις αλλαγές στη ζωή σου δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, και όμως είναι ένας ισχυρός τρόπος για να μαγνητίσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here