Στη Ροή Με Τα Συναισθήματά Σου

Πιάνεις ποτέ τον εαυτό σου να απορρίπτει τα αρνητικά σου συναισθήματα ή να προσπαθεί να τα αποφύγει; Αυτή είναι η υπενθύμισή σου για να μην το κάνεις. Τα συναισθήματά σου είναι σημαντικά μηνύματα που μπορούν να επιταχύνουν το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου!

Αν η Δίδυμη Φλόγα σου φέρνει επίπονα συναισθήματα στην επιφάνεια, αυτή είναι μια πρόσκληση να κάνεις ένα βήμα πίσω και να εξετάσεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Μήπως πρόκειται για ένα καθρέφτισμα μιας παιδικής πληγής; Αυτές οι αναταραχές είναι πάντα η τέλεια ευκαιρία για να θεραπεύσεις και να αγαπήσεις το εσωτερικό σου παιδί. Καθώς θεραπεύεσαι και αναπτύσσεσαι, το ίδιο κάνει και η Δίδυμη Φλόγα σου, επειδή επιλέγετε ως Ένα και φυσικά μαγνητίζετε ο ένας τον άλλον και μια αρμονική σχέση.

Αν αισθάνεσαι άσχημα για το που βρίσκεσαι στη σχέση σου με τη Δίδυμη Φλόγα σου, δεν πειράζει. Αν αισθάνεσαι όμορφα μέσα σου ακόμα και αν η σχέση σου με τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν είναι ιδανική αυτή τη στιγμή, αυτό είναι επίσης ΟΚ. Το να αναγκάζεις τον εαυτό σου να αισθάνεται κάπως συγκεκριμένα με βάση τις εξωτερικές σου συνθήκες δεν οδηγεί πουθενά. Όταν είσαι αυθεντικός/η και ειλικρινής σχετικά με το πώς αισθάνεσαι, τότε είναι που μπορείς πραγματικά να προχωρήσεις μπροστά.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here