Πώς Μπορώ Να Βρω Τη Δίδυμη Φλόγα Μου;

Η εύρεση της Δίδυμης Φλόγας σου ξεκινά μέσα σου. Εσύ και η Δίδυμη Φλόγα σου μοιράζεστε μία συνείδηση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να συνδεθείς με την ενέργεια της Δίδυμης Φλόγας σου μέσα στην καρδιά σου όποτε επιθυμείς. Ποτέ δεν είσαι πραγματικά χωρισμένος/η από τη Δίδυμη Φλόγα σου, οπότε δεν χρειάζεται να ψάξεις για ένα πρόσωπο έξω από εσένα. Με αυτή την έννοια, έχεις ήδη βρει τη Δίδυμη Φλόγα σου.

Το πρώτο βήμα για να συναντήσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου στην υλική σου πραγματικότητα είναι να κάνεις την επιλογή να συναντήσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου στην καρδιά σου. Ζήτα από τον Θεό/την Πηγή να σε οδηγήσει στην Ένωσή σου και μείνε ανοιχτός/η στη Θεία Καθοδήγηση. Η διαδικασία εύρεσης της Δίδυμης Φλόγας σου είναι μια βαθιά συνεργασία με το Θείο. Αυτό σημαίνει να εμπιστεύεσαι ότι η επιθυμία της καρδιάς σου να συναντήσεις και να είσαι μαζί με το άτομό σου σε αυτή τη ζωή θα εκπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πώς ή πότε θα συμβεί αυτό- χρειάζεται μόνο να εμπιστευτείς τη διαδικασία.

Το πώς και πού θα συναντήσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου εξαρτάται από το μοναδικό σου ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας και θα είναι τέλειο για σένα. Μερικοί άνθρωποι συναντούν τη Δίδυμη Φλόγα τους διαδικτυακά, ενώ άλλοι μέσω κοινών φίλων και ενδιαφερόντων. Δεν χρειάζεται να περιμένεις ή να σταματήσεις να ζεις τη ζωή σου προκειμένου να βρεις τη Δίδυμη Φλόγα σου, γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα αυτό που προσελκύει τη Δίδυμη Φλόγα σου σε εσένα.

Συνέχισε να ασχολείσαι με δραστηριότητες που σου φέρνουν χαρά, επικεντρώσου στη θεραπεία σου και στη δημιουργία μιας ζωής που σου αρέσει απόλυτα και μην ανησυχείς για το πότε θα συναντήσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου. Θα συμβεί νωρίτερα απ’ ό,τι νομίζεις.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here