Πόσες Δίδυμες Φλόγες Μπορώ Να Έχω;

Μπορείς να έχεις πάνω από μια Δίδυμες Φλόγες; Τι συμβαίνει αν αισθάνεσαι έντονη σύνδεση με περισσότερα από ένα άτομα; Ας το μάθουμε στη σημερινή ανάρτηση.

Η φύση των Δίδυμων Φλογών

Η Δίδυμη Φλόγα σου έχει σχεδιαστεί για να είναι ο καλύτερος φίλος σου, ο καλύτερος δάσκαλος σου και ο τέλειος σύντροφος σου, όλα σε ένα πρόσωπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνεσαι την επιθυμία για το άτομο σου μέσα στην καρδιά σου. Επειδή αυτό το άτομο είναι αληθινό και είναι γραφτό να είστε μαζί!

Η Δίδυμη Φλόγα σου είναι το μοναδικό πρόσωπο που έχει σχεδιαστεί να είναι απόλυτα συμβατό για να είναι ο σύντροφός σου στη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχεις περισσότερες από μία Δίδυμες Φλόγες.

Τι γίνεται αν δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους; Πώς μπορώ να καταλάβω ποια είναι η Δίδυμη Φλόγα μου;

Αν αισθάνεσαι μια σύνδεση με περισσότερα από ένα άτομα και δεν είσαι σίγουρος/η ποιος θα μπορούσε να είναι η Δίδυμη Φλόγα σου, αυτό είναι μια πρόσκληση να γνωρίσεις τον εαυτό σου βαθύτερα. Ποιες είναι οι βασικές σου αξίες; Ποιο είναι το όραμά σου για τη ζωή σου; Ποιος αισθάνεσαι ότι είναι ο σκοπός σου ως ψυχή; Γνωρίζοντας την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα θα κάνει την αναγνώριση της αληθινής σου Δίδυμης Φλόγας πολύ πιο εύκολη.

Τελικά, η αναγνώριση της Δίδυμης Φλόγας σου είναι κάτι που συμβαίνει εσωτερικά. Όταν ευθυγραμμίζεσαι με την Ένωση μέσα σου, η αληθινή σου Δίδυμη Φλόγα θα εμφανιστεί στην ζωή σου μέχρι να μην έχεις καμία αμφιβολία για το ποιος/α είναι.

Εδώ βρίσκεται μια λίστα με μερικά σημάδια μιας αληθινής Δίδυμης Φλόγας που θα σε βοηθήσουν να βρεις σαφήνεια.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here