Μπορείς Να Ελέγξεις Το Ταξίδι Της Δίδυμης Φλόγας Σου;

Δεν σου αρέσει το πώς εξελίσσεται το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου; Είναι πολύ πιθανό ότι, αν έχεις νιώσει έτσι, μπορεί να προσπάθησες να ελέγξεις το αποτέλεσμα ή να προσπάθησες να πάρεις μια συγκεκριμένη αντίδραση από τη Δίδυμη Φλόγα σου, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα.

Όμως, με το να προσπαθείς να ελέγξεις το πως εκτυλίσσεται το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου ή πώς θα μοιάζει, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να είσαι δυστυχισμένος/η. Ο έλεγχος δεν θα σου φέρει αποτελέσματα ή ηρεμία. Ο έλεγχος δεν σε εξυπηρετεί γιατί είναι μια ψευδαίσθηση- είναι αποτέλεσμα του φόβου και της έλλειψης εμπιστοσύνης ότι ο Δημιουργός σου έχει κατά νου το καλύτερο και ύψιστο συμφέρον σου.

Η παράδοση είναι το κλειδί για την ανακούφιση που αναζητάς. Όλα όσα βιώνεις αυτή τη στιγμή στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου είναι μια αντανάκλαση του δικού σου εσωτερικού τοπίου. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτείς στην αρχή. Μπορεί να αναρωτηθείς: “Πώς είναι δυνατόν η Δίδυμη Φλόγα μου, η οποία μπλοκάρει κάθε επικοινωνία μαζί μου ή που επιλέγει να είναι με κάποιο άλλο άτομο, να αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού μου τοπίου; Εγώ θέλω να μιλήσω με τη Δίδυμη Φλόγα μου. Επιλέγω να είμαι μαζί της”.

Ωστόσο, η αντανάκλαση της Δίδυμης Φλόγας αφορά τη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου. Η Δίδυμη Φλόγα σου, όταν παύει κάθε επικοινωνία μαζί σου, αντιπροσωπεύει τα κομμάτια του εαυτού σου που δεν είναι σε επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σου ή που είναι αποσυνδεδεμένα από τα δικά τους συναισθήματα και τη διαίσθησή τους. Η Δίδυμη Φλόγα σου, όταν επιλέγει κάποιον άλλο σύντροφο, αντιπροσωπεύει το βαθιά ριζωμένο μοτίβο της αυτοεγκατάλειψης, τον παραλυτικό φόβο σου για την απόρριψη, το ότι δεν επιλέγεις τον εαυτό σου επειδή δεν αισθάνεσαι αρκετός/η.

Ο μόνος έλεγχος που έχεις στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου είναι η δύναμη της επιλογής σου: και, πίστεψε με, η επιλογή σου είναι ισχυρή! Είσαι ένα θεϊκό πλάσμα. Οι επιλογές σου κυριολεκτικά δημιουργούν την πραγματικότητά σου.

Φαντάσου πώς θα έμοιαζε η πραγματικότητά σου αν ξεκινούσες να αναγνωρίζεις ακριβώς τι σου καθρεφτίζει η Δίδυμη Φλόγα σου, και έκανες μια διαφορετική επιλογή- αν έκανες την επιλογή να προσφέρεις αγάπη στον εαυτό σου σε όλα τα κομμάτια σου που αισθάνονται τον πόνο του διαχωρισμού. Η μεταμόρφωσε που θα βίωνες, τόσο μέσα σου όσο και στην Ένωσή σου, θα ήταν τεράστια! Κυριολεκτικά δεν θα μπορούσες να κρατήσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου μακριά από σένα, ακόμα κι αν προσπαθούσες.

Επομένως, αν επιθυμείς να βιώσεις πραγματική αλλαγή στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου αντί να κολλάς στον ίδιο φαύλο κύκλο ξανά και ξανά, άσκησε τη δύναμη της επιλογής σου. Θα εκπλαγείς ευχάριστα με όλες τις θετικές αλλαγές που μπορείς να δημιουργήσεις στη ζωή σου όταν αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου…

Ποια είναι τα επόμενα βήματά μου;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here