Είναι Ποτέ Πολύ Αργά Για Να Είσαι Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου;

Ήξερες ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που συναντούν τη Δίδυμη Φλόγα τους το κάνουν αργότερα στη ζωή τους; Κάποιοι είναι ήδη παντρεμένοι με μια αδελφή ψυχή ή σε καρμική σχέση, ενώ άλλοι έχουν περάσει από τη διαδικασία του διαζυγίου τουλάχιστον μία φορά.

Στην Αλήθεια, ποτέ δεν θα συναντήσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου σε “λάθος” στιγμή. Ο Δημιουργός μας δεν θα κάνει τους δρόμους σας να διασταυρωθούν τυχαία ή όταν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς. Μια συνάντηση μεταξύ Δίδυμων Φλογών είναι τέλεια και θεϊκά ενορχηστρωμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν προκλήσεις κατά τη συνάντησή σας. Εξάλλου, το ταξίδι των Δίδυμων Φλογών είναι ένα μονοπάτι προς την πνευματική αφύπνιση, πράγμα που σημαίνει ότι θα προκύψουν πνευματικές προκλήσεις κάποιας μορφής.

Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την αίσθηση ότι είναι πολύ αργά για να ξεκινήσεις μια άλλη σχέση ή να ξαναβρείς την αγάπη. Μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένος/η, ή και εξουθενωμένος/η στην προοπτική να ξεκινήσεις από την αρχή, ειδικά αν έχεις ήδη παντρευτεί στο παρελθόν και δεν κατέληξε καλά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εξετάσεις κριτικά αυτές τις σκέψεις και να φέρεις αγάπη στα κομμάτια του εαυτού σου που νιώθουν πληγωμένα ή απογοητευμένα από αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Κάθε ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας είναι μοναδικό. Η ψυχή σου δεν έχει ηλικία- η ηλικία του υλικού σου σώματος όταν συναντήσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν έχει τελικά μεγάλη σημασία. Αξίζεις να βιώσεις την επεκτατική χαρά, την αγάπη και τον ρομαντισμό που έχει να σου προσφέρει η Ένωση της Δίδυμης Φλόγας σου, είτε είσαι στα είκοσί σου είτε στα ογδόντα σου.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here