Είναι Οι Σχέσεις Δίδυμων Φλογών Εύκολες;

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να είσαι με τη Δίδυμη Φλόγα σου είναι μια εύκολη σχέση, στην οποία δεν αντιμετωπίζετε καθόλου συγκρούσεις ή προβλήματα. Αλλά είναι αλήθεια αυτό; Μπορεί αυτό το άτομο να είναι η Δίδυμη Φλόγα σου αν τσακώνεστε ή αν αντιμετωπίζετε προκλήσεις στη σχέση σας;

Η Φύση Του Ταξιδιού Της Δίδυμης Φλόγας

Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα τη φύση του ταξιδιού της Δίδυμης Φλόγας: είναι ένα μονοπάτι πνευματικής αφύπνισης και επιστροφής στην τέλεια Ένωση με τον Δημιουργό μας. Όπως και σε κάθε άλλο πνευματικό ταξίδι, θα κληθείς να απελευθερώσεις τους βαθύτερους, σκοτεινότερους φόβους σου και να επιλέξεις την αγάπη και τη θεραπεία αυτών.

Όπως μπορείς να φανταστείς, αυτή η διαδικασία εσωτερικού εξαγνισμού μπορεί να είναι πολύ έντονη κατά καιρούς. Ίσως έχεις ήδη βιώσει μια σκοτεινή νύχτα της ψυχής και ξέρεις ακριβώς πόσο επώδυνη μπορεί να είναι.

Αν βρίσκεσαι στο μονοπάτι της Δίδυμης Φλόγας, ένα μεγάλο μέρος αυτών των πνευματικών προκλήσεων θα αντανακλάται στην Ένωσή σου. Αυτό μπορεί να μοιάζει με το ότι η Δίδυμη Φλόγα σου δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί σου, ή ακόμα και με καταστάσεις τρίτων προσωπων.

Μπορεί Μια Σχέση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Να Είναι Δύσκολη Ή Να Έχει Προκλήσεις;

Φυσικά! Στην πραγματικότητα, πολλές Δίδυμες Φλόγες που συναντιούνται πριν γνωρίζουν για το δυναμικό των Δίδυμων Φλογών βρίσκουν την παρουσία της Δίδυμης Φλόγας τους εξαιρετικά δύσκολη, παρά τη βαθιά, αμοιβαία αγάπη στη σχέση τους.

Σε κάθε στενή, οικεία σχέση έρχεται μια στιγμή που προκύπτει σύγκρουση. Είναι φυσικό. Ωστόσο, επειδή εσύ και η Δίδυμη Φλόγα σου είστε ουσιαστικά ένα ον, όταν επιλύεις αυτές τις συγκρούσεις μέσα σου, τις επιλύεις και από την Ένωσή σου.

Η Δίδυμη Φλόγα σου έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να ευθυγραμμιστείς με τον Θεϊκό σου Εαυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα καθρεφτίσει οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις και εσφαλμένες σκέψεις έχεις: για να σε βοηθήσει να τις εντοπίσεις και έπειτα να τις απελευθερώσεις. Αυτό το φαινόμενο του ανικατοπτρισμού μπορεί να σου φανεί πολύ έντονο και ίσως επώδυνο, αν δεν έχεις τις σωστές πληροφορίες και τα κατάλληλα εργαλεία για να το αντιμετωπίσεις.

Ωστόσο, αν γνωρίζεις πώς λειτουργεί το δυναμικό των Δίδυμων Φλογών και πως μπορείς να διαχειριστείς τις αναστατώσεις που εμφανίζονται στην Ένωσή σου, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μια φυσική αρμονία στη σχέση σου με τη Δίδυμη Φλόγα σου που όλο και αυξάνεται.

Πώς Μπορώ Να Ξεπεράσω Τις Προκλήσεις Της Δίδυμης Φλόγας;

Ο σκοπός των προκλήσεων στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας δεν είναι να σε σταματήσουν, αλλά να σε βοηθήσουν να αφυπνιστείς. Το να είσαι επιμελής στο να θεραπεύεις ό,τι έρχεται στην επιφάνεια είναι εξαιρετικά σημαντικό αν επιθυμείς μια επιτυχημένη Ένωση.

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here