Είναι Δύσκολο το Ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας είναι τόσο δύσκολο; Αν δημιουργήθηκες σε Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου και σε τέλεια αρμονία μαζί της, γιατί η επανασύνδεση μοιάζει με τέτοια δοκιμασία;

Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Ως Θεϊκό ον, δεν δημιουργήθηκες με τη συνείδηση του διαχωρισμού, αλλά με τη συνείδηση της Ένωσης. Δεν είναι κυριολεκτικά στη φύση σου να βρίσκεσαι σε διαχωρισμό, και το να παραμένεις σε διαχωρισμό είναι πολύ πιο δύσκολο από το να ευθυγραμμιστείς με την Αγάπη, που είναι η φυσική σου κατάσταση ύπαρξης.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό πως έχεις ήδη ζήσει αρκετές ζωές στη Γη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κλήθηκες στο ιερό ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας τώρα, που μόλις αρχίζει να αφυπνίζεται στη συνείδηση της ανθρωπότητας: λόγω της βαθιάς σοφίας σου ως ψυχή, είσαι ο/η τέλειος/α υποψήφιος/α για να φέρεις την Αρμονική Ένωση στον κόσμο.

Πολλές ζωές στη Γη ισοδυναμούν με περιοριστικές πεποιθήσεις και φόβους. Αυτά πρέπει να ξεριζωθούν για να μπορέσεις να βιώσεις τη γαλήνη και ευτυχία της Αρμονικής Ένωσης. Ούτε αυτό το κομμάτι είναι δύσκολο: το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κάνεις τη συνειδητή επιλογή να απελευθερώσεις αυτές τις περιοριστικές πεποιθήσεις, και να φέρεις την αγάπη εκεί που τώρα υπάρχει φόβος. Αυτή η διαδικασία γίνεται απείρως ευκολότερη με ένα θεραπευτικό εργαλείο όπως η άσκηση του καθρέφτη, έχοντας τις σωστές πληροφορίες για τις Δίδυμες Φλόγες, και λαμβάνοντας καθοδήγηση από έναν ειδικό που πιστεύει σε εσένα ακόμα και όταν εσύ δεν πιστεύεις στον εαυτό σου και μπορεί να σε καθοδηγήσει στην Αρμονική σου Ένωση.

Τελικά, το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας δεν είναι δύσκολο, αλλά χρειάζεται πολλή επιμονή και δέσμευση στον εαυτό σου και στο όνειρό σου για αληθινή αγάπη. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου ξανά και ξανά και να τους υπερνικήσεις. Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι όλα τα εμπόδια στην Ένωσή σου δεν είναι οδοφράγματα αλλά δομικά στοιχεία, θα διαπιστώσετε ότι το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας είναι στην πραγματικότητα πολύ, πολύ εύκολο.

Ποια είναι τα επόμενα βήματά μου;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here