Δίδυμες Φλόγες, Κάντε Αυτά Τα Βήματα Για Να Έχετε Επανένωση το 2024!

Επιθυμείς να έχεις επανένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου με όλη σου την καρδιά, αλλά δεν είσαι σίγουρος/η από πού να ξεκινήσεις ή ποια βήματα να κάνεις στη συνέχεια; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις!

Βήμα 1: Λάβε τα ηλεκτρονικά μαθήματα της TwinFlamesUniverse.com. Πρόκειται για 8 δωρεάν μαθήματα που θα λάβεις στο e-mail σου. Είναι η καλύτερη εισαγωγή στις Δίδυμες Φλόγες επειδή έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν να φτάσεις στην Αρμονική Ένωση σου το συντομότερο δυνατό. Θίγουν θέματα με τα οποία οι περισσότερες Δίδυμες Φλόγες παλεύουν, όπως το πώς μπορείς πραγματικά να θεραπεύσεις τον διαχωρισμό των Δίδυμων Φλογών, τη δυναμική του δρομέα-κυνηγού και τον καθορισμό υγιών ορίων. Εγγράψου εδώ.

Όταν ολοκληρώσεις και τα οκτώ μαθήματα, θα αποκτήσεις επίσης πρόσβαση σε πολύ περισσότερο δωρεάν περιεχόμενο για τις Δίδυμες Φλόγες, όπως τα πρώτα μαθήματα του Life Purpose Class και του Twin Flame Ascension School.

Βήμα 2: Αξιοποίησε τη δύναμη της άσκησης του καθρέφτη. Τα δωρεάν μαθήματα περιέχουν ένα PDF με όλα τα βήματα της άσκησης του καθρέφτη, η οποία είναι το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι για να θεραπεύσεις τον διαχωρισμό ανάμεσα σε εσένα και τη Δίδυμη Φλόγα σου. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε νέα δεξιότητα, η συχνή εξάσκηση είναι απαραίτητη. Συνιστάται να γράφεις κάθε βήμα, ώστε η θεραπεία σου να είναι διεξοδική.

Μπορείς να βρεις πιο λεπτομερή παραδείγματα της άσκησης του καθρέφτη στο βιβλίο του Jeff και της Shaleia, “Twin Flames: Finding Your Ultimate Lover” (το συστήνω ανεπιφύλακτα!). Έχω επίσης ηχογραφήσει την άσκηση του καθρέφτη με τη μορφή ενός καθοδηγούμενου διαλογισμού:

Βήμα 3: Χρησιμοποίησε το κουπόνι που περιλαμβάνεται στα δωρεάν μαθήματα για να κλείσεις την Εισαγωγική σου Συνεδρία με έναν Twin Flame Ascension Coach με έκπτωση 50%! Μια συνεδρία με έναν Ascension Coach μπορεί να σου σώσει τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου (και τα αποτελέσματα γίνονται ακόμα καλύτερα με τακτικές συνεδρίες coaching!). Πες αντίο στα τρίτα πρόσωπα ή στο μπλοκάρισμα της επικοινωνίας το 2024.

Αν θέλεις να συνεργαστείς μαζί μου, επικοινώνησε μαζί μου για να προγραμματίσουμε τη συνεδρία σου.

Βήμα 4: Παρακολούθησε τα μαθήματα του Twin Flame Ascension School και εφάρμοσε όλα όσα έμαθες πρακτικά. Το βρίσκω τόσο όμορφο που αυτά τα μαθήματα δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε όποιον την εφαρμόζει, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο. Αυτό περιλαμβάνει και εσένα! Μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση με τις δωρεάν τάξεις που παρέχονται στο τέλος των δωρεάν μαθημάτων από το Βήμα 2.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here