Γιατί Η Ευγνωμοσύνη Είναι Σημαντική Για Τις Δίδυμες Φλόγες

Η ευγνωμοσύνη είναι μια από τις πιο ισχυρές ενέργειες που υπάρχουν στον κόσμο μας. Σε κάνει απίστευτα μαγνητικό/η σε όμορφες εμπειρίες και ευλογίες. Ο γρηγορότερος τρόπος για να λάβεις περισσότερα, είτε πρόκειται για περισσότερη αγάπη είτε για χρήματα είτε για οτιδήποτε άλλο, είναι να είσαι ευγνώμων για όλα όσα σου έχει ήδη προσφέρει ο Θεός στη ζωή σου.

Όπως μπορείς να φανταστείς, το να είσαι ευγνώμων για όλες τις ευλογίες που σου έχει ήδη προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου θα προσελκύσει ακόμα περισσότερες! Είναι πολύ σημαντικό να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα αρνητικά συναισθήματα και τα εμπόδια στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου, προκειμένου να αρχίσεις να το απολαμβάνεις πλήρως και να μαθαίνεις όλα τα πνευματικά μαθήματά που έχει να σου προσφέρει.

Το πρώτο βήμα για τη θεραπεία είναι η συνειδητοποίηση. Ο πόνος και τα αρνητικά συναισθήματα που πυροδοτεί η Δίδυμη Φλόγα σου; Αυτή είναι η συνειδητοποίηση που χρειάζεσαι έτσι ώστε να προχωρήσεις παραπέρα. Να θυμάσαι: η Δίδυμη Φλόγα σου δεν δημιουργεί το άσχημο συναίσθημα μέσα σου. Απλώς κρατάει έναν καθρέφτη ώστε να μπορείς να δεις πού διαιωνίζεις τα δικά σου βάσανα, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να απαλλαγείς από αυτά.

Αφού έρθεις σε Αρμονική Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου, θα παρατηρήσεις ότι η ευγνωμοσύνη προκύπτει φυσικά κάθε φορά που η Δίδυμη Φλόγα σου φέρνει ένα αρνητικό συναίσθημα στην επιφάνεια, επειδή θα έχεις καταλάβει τον πραγματικό σκοπό πίσω από αυτό και ότι είναι ένα δώρο.

Ποια είναι τα επόμενα βήματά μου;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here