Πρόοδος Δεν Σημαίνει Έλλειψη Προκλήσεων

Το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας είναι πρωτίστως ένα πνευματικό ταξίδι. Αν και το ρομάντζο και η αγάπη παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό, ο πυρήνας της Ένωσής με τη Δίδυμη Φλόγα σου αφορά την πλήρη πνευματική αφύπνιση σας ως Ένα ον.

Οι προκλήσεις αποτελούν τεράστιο κομμάτι κάθε πνευματικού ταξιδιού. Για έναν εξωτερικό παρατηρητή, η ζωή ενός ατόμου που έχει αφυπνιστεί δεν είναι λαμπερή ή τέλεια. Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να φαίνεται ακατάστατη ή και άσχημη.

Η εξωτερική εμφάνιση έχει μικρή σημασία όταν πρόκειται για το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει να θεραπευτείς και να αφυπνιστείς. Δεν μπορείς να βασίζεσαι στην υλική σου πραγματικότητα για να ξέρεις αν προχωράς μπροστά ή όχι, επειδή τις περισσότερες φορές, καμία αλλαγή δεν θα συμβεί εξωτερικά για αρκετό καιρό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αλλάζεις μέσα σου, και αυτή η εσωτερική αλλαγή είναι που προσελκύει όλες τις ευλογίες που προορίζονται για σένα.

Αγκάλιασε τις προκλήσεις. Είναι ένα φυσικό μέρος του ταξιδιού της Δίδυμης Φλόγας. Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις σου, και όχι το να μην έχεις καθόλου προκλήσεις. Άφησε τους βαθύτερους, πιο σκοτεινούς φόβους σου να έρθουν στο φως και αντιμετώπισέ τους, διαλύοντάς τους εντελώς. Αυτό είναι το μονοπάτι της Αρμονικής Ένωσης.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here