Προχωράω Καθόλου Μπροστά Στο Ταξίδι Της Δίδυμης Φλόγας Μου;

Αν θεραπεύεις το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου, ίσως αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως κάνεις κάτι λάθος, ή αν έχεις κολλήσει σε φαύλο κύκλο.

Ωστόσο, η ίδια πρόκληση που εμφανίζεται ξανά και ξανά δεν είναι απαραίτητα σημάδι αποτυχίας ή έλλειψης προόδου. Μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα σημάδι ότι προχωράς μπροστά.

Το μονοπάτι δεν είναι απαραίτητα μια ίσια γραμμή

Το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, όπως και κάθε άλλο πνευματικό ταξίδι, δεν ακολουθεί απαραίτητα μια γραμμική πορεία. Ο Δημιουργός σου θα σε οδηγήσει στην Αρμονική Ένωση σου μέσω του ταχύτερου δυνατού μονοπατιού, ακόμα κι αν αυτό δεν μοιάζει απαραίτητα έτσι.

Τα πνευματικά εμπόδια που αντιμετωπίζεις όταν έρχεσαι σε Ένωσή συχνά δεν είναι κάτι καινούριο. Είναι το αποτέλεσμα παλιών τραυμάτων και περιοριστικών ιδεών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα ήταν συμπονετικό για εσένα να νιώσεις αυτόν τον πόνο και να θεραπεύσεις τα πάντα με τη μία. Είναι πιο αποτελεσματικό να θεραπεύσεις αυτά τα μπλοκαρίσματα ένα βήμα, ένα στρώμα, κάθε φορά.

Πόσες φορές πρέπει να θεραπεύσω κάτι για να το θεραπεύσω εντελώς;

Κάθε άσκηση καθρέφτη που ολοκληρώνεις είναι ένα στρώμα διαχωρισμού που θεραπεύεις πλήρως. Δεν χρειάζεται να θεραπεύσεις ποτέ ξανά την ίδια ακριβώς αναστάτωση. Ωστόσο, εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ότι θεραπεύεις το ίδιο ακριβώς πράγμα ξανά και ξανά. Αυτό μπορεί να είναι πολύ αποθαρρυντικό.

Μόνο ο Θεός ξέρει πόσα στρώματα έχει μια αναστάτωση μέχρι να φτάσεις στον πυρήνα της και να την θεραπεύσεις εντελώς. Αυτό δεν είναι αρνητικό! Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια θεραπευμένος/η και αφυπνισμένος/η για να έρθεις σε Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλύσεις τον βασικό διαχωρισμό μεταξύ σας, και τότε μπορείτε να ενωθείτε και να θεραπευτείτε ως Ένα.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here