Προγονική Θεραπεία

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί γεννήθηκες στην οικογένεια που γεννήθηκες; Γνωρίζουμε ότι τίποτα στο Σύμπαν δεν συμβαίνει τυχαία ή συμπτωματικά, και επομένως αυτό πρέπει να ισχύει και για τη βιολογική μας οικογένεια.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που πήρα όταν διάβαζα το “Laws of the Spirit World” της Khorshed Bhavnagri (απ’ ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει Ελληνική έκδοση αυτού του βιβλίου) ήταν ότι οι ψυχές επιλέγουν τον γονέα τους πριν ενσαρκωθούν (συνήθως τη μητέρα). Η Γη είναι η ταχεία διαδρομή προς την πνευματική αφύπνιση, και έτσι ακόμη και η οικογένεια στην οποία γεννιόμαστε πρέπει να συμβάλλει σε αυτόν τον σκοπό.

Όπως κάθε κουλτούρα, έτσι και κάθε οικογένεια έχει τα δικά της τραύματα, πληγές και το δικό της σύστημα πεποιθήσεων. Ως εκ τούτου, τα πνευματικά μαθήματα που σου διδάσκει η οικογένεια και η κουλτούρα σου είναι εξαιρετικά σημαντικά και σχεδιασμένα για να επιταχύνουν την Αρμονική Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου. Αυτά θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε, από τη συνείδηση της έλλειψης και της φτώχειας μέχρι την αίσθηση ότι η αγάπη δεν έχει τόση σημασία σε έναν γάμο όσο η θέση του συντρόφου σου στην κοινωνία.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξετάσεις κριτικά τις πεποιθήσεις και τις πληγές που υπάρχουν τόσο στην οικογένειά σου όσο και στην κουλτούρα σου, και να θεραπεύσεις επίσης τα πνευματικά μπλοκαρίσματα που υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς, προκειμένου να λάβεις τα πλήρη οφέλη. Το να βρίσκεσαι σε ένα μονοπάτι πνευματικής αφύπνισης σημαίνει ότι δεν είσαι καταδικασμένος/η να επαναλάβεις την ιστορία, αλλά ότι ανοίγεις έναν εντελώς νέο τρόπο ύπαρξης τόσο για εσένα αλλά και για τις επ΄όμενες γενιές.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here