Παράδοση

Το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας είναι ένα ταξίδι συν-δημιουργίας με τον Δημιουργό σου. Όταν αναλαμβάνεις όλη τη δράση που θα μπορούσες να αναλάβεις, τα υπόλοιπα είναι στα χέρια του Θείου. Εμπιστέψου ότι υπάρχει ένα μονοπάτι προς την Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου που ήδη ξεδιπλώνεται μπροστά σου.

Αντί να κυνηγάς ή να επιδιώκεις, επικεντρώσου πρώτα απ’ όλα στην εσωτερική σου γαλήνη. Ο Δημιουργός σου θα φροντίσει φυσικά για τα υπόλοιπα. Αν παρατηρείς ότι αισθάνεσαι ενεργειακά εξαντλημένος/η, ή σα να πιέζεις για να συμβεί κάτι, αυτό είναι ένα καλό σημάδι να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να κάνεις την επιλογή να παραδοθείς στη ροή.

Να θυμάσαι ότι το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου θα πρέπει να είναι γαλήνιο και εύκολο. Αν δεν είναι έτσι, αυτό είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεται περισσότερη εσωτερική εργασία αντί να προσπαθείς να κάνεις τα πράγματα να συμβούν εξωτερικά.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here