Είναι Οι Δίδυμες Φλόγες Μια Τοξική Σχέση;

Είναι αυτό το άτομο η αληθινή σου Δίδυμη Φλόγα, ή έχεις κολλήσει σε μια τοξική σχέση; Μπορούν οι Δίδυμες Φλόγες να είναι τοξικές; Αυτά είναι ερωτήματα που μπορεί να έχεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της Δίδυμης Φλόγας σου, και τα οποία θα εξετάσουμε στην ανάρτηση αυτής της εβδομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι η Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου είναι η πιο υγιής σχέση που θα μπορούσες ποτέ να έχεις. Ο κύριος σκοπός της Ένωσής σου είναι να σε βοηθήσει να θεραπεύσεις τον διαχωρισμό από την ίδια σου τη Θεϊκότητα. Αυτό σημαίνει ότι, αν κρατάς κάπου μέσα σου εσφαλμένες πεποιθήσεις, η Δίδυμη Φλόγα σου θα σου τις αντικατοπτρίσει. Υπό αυτή την έννοια, μπορεί να βιώσεις τοξικές καταστάσεις στη σχέση σου με τη Δίδυμη Φλόγα σου.

Αν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σημαντικό να θέτεις τα κατάλληλα όρια, τόσο μέσα σου όσο και με τη Δίδυμη Φλόγα σου. Δεν χρειάζεται ποτέ να δέχεσαι να σε κακομεταχειρίζονται ή να μη σε σέβονται. Αυτό είναι ένα σπουδαίο μάθημα στο να τιμάς τον εαυτό σου και τη Θεϊκότητά σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξαλείψεις εντελώς οποιαδήποτε τοξικά μοτίβα από τη σχέση σου με τη Δίδυμη Φλόγα σου είναι να τα θεραπεύσεις πρώτα αυτά μέσα σου. Το να κάνεις την εσωτερική εργασία σου είναι τόσο σημαντικό αν επιθυμείς να αποκτήσεις και να διατηρήσεις την Ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σου, γιατί, αργά ή γρήγορα, θα έρθουν στην επιφάνεια αρνητικές ενέργειες και αναστατώσεις έτσι ώστε να απελευθερωθούν και να θεραπευτούν. Αν έχετε συνέχεια αναστατώσεις στη σχέση σας, αλλά αρνείσαι να θεραπεύσεις τις δικές σου, θα διαπιστώσεις ότι ο διαχωρισμός είναι προτιμότερος από το να είστε μαζί αυτή την περίοδο.

Καθώς θεραπεύεσαι και ανθίζεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αποκαθιστάς φυσικά την αρμονία μέσα σου και στην Ένωσή σου και δεν θα βιώνεις πλέον κανένα τοξικό μοτίβο στην Ένωσή σου ή και γενικότερα στη ζωή σου.

Ποια είναι τα επόμενα βήματά μου;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here