Είναι Καλό Να Ξεκινήσεις Συνειδητά Το Ταξίδι Της Δίδυμης Φλόγας;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας πρέπει να ξεκινάει όταν γνωρίζεις τη Δίδυμη Φλόγα σου, και όχι νωρίτερα. Τι γίνεται όμως αν επιθυμείς να είσαι με τη Δίδυμη Φλόγα σου γιατί θέλεις να έχεις τον τέλειο σύντροφό σου, αλλά δεν έχετε συναντηθεί ακόμα; Θα πρέπει να μην αναζητήσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου καθόλου;

Έχεις τη δυνατότητα να προσκαλέσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου να εμφανιστεί στη ζωή σου σκόπιμα (ο Jeff και η Shaleia μοιράζονται έναν εξαιρετικό οραματισμό για να το κάνεις αυτό στο βιβλίο τους “Twin Flames: Finding Your Ultimate Lover”). Η συνάντηση με τη Δίδυμη Φλόγα σου σου δεν είναι απαραίτητο να συμβεί τυχαία ή κατά λάθος. Αν νιώθεις την επιθυμία στην καρδιά σου να είσαι με τον τέλειο σύντροφο για σένα και να αφυπνιστείς πλήρως πνευματικά, τότε αυτό το μονοπάτι είναι και για εσένα!

Τι γίνεται όμως αν το να προσκαλέσεις τη Δίδυμη Φλόγα σου στη ζωή σου προσκαλεί επίσης τόσο πολύ πόνο και δυστυχία, όπως πολλοί ισχυρίζονται;

Δεν χρειάζεται να είναι αυτή η εμπειρία σου! Ναι, η Δίδυμη Φλόγα σου θα φέρει ένα τεράστιο κύμα μεταμόρφωσης στη ζωή σου. Αυτό είναι πολύ καλό! Αν δεν γνωρίζεις πώς λειτουργεί η σχέση των Δίδυμων Φλογών ή πώς να διαχειριστείς τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να προκύψουν, τότε αυτό το ταξίδι μπορεί να σου φανεί επώδυνο. Ωστόσο, το να είσαι προετοιμασμένος/η γι’ αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις προκλήσεις με χάρη και ευκολία.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here