Είναι Η Αυτοφροντίδα Σου Πραγματικά Αυτοφροντίδα;

Πολλές προτάσεις αυτοφροντίδας επικεντρώνονται στα διασκεδαστικά πράγματα: την αγορά καινούργιων ρούχων, το φτιάξιμο των μαλλιών ή των νυχιών σου, την αγορά ενός ιδιαίτερου καφέ από την ακριβή καφετέρια. Όμως δεν υπάρχουν πολλές προτάσεις για τις όχι και τόσο διασκεδαστικές πτυχές της αυτοφροντίδας, οι οποίες είναι τελικά η αυτοφροντίδα που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Η θεραπεία του εσωτερικού σου παιδιού, ο καθορισμός των κατάλληλων ορίων στις σχέσεις σου και η αποδέσμευση από τοξικά πρότυπα δεν είναι διασκεδαστική. Μπορεί να είναι πραγματικά επώδυνο να αντιμετωπίσεις τις σκοτεινότερες πτυχές του εαυτού σου και να κάνεις νέες, υγιείς επιλογές. Κι όμως, αυτή είναι η αυτοφροντίδα που πραγματικά θα φέρει μόνιμα θετικά αποτελέσματα στη ζωή σου.

Το να κάνεις κάτι για να ξεχάσεις απλώς το κακό συναίσθημα ή τα προβλήματά σου είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί σήμερα ο κόσμος, επειδή το να έρχεσαι σε ουσιαστική επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να κάνεις νέες επιλογές είναι άβολο. Ωστόσο, το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας είναι ένα ταξίδι βαθιάς μεταμόρφωσης, και μαζί με αυτό έρχεται και κάποιος βαθμός άβολων βιωμάτων. Είναι ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας.

Έτσι, αν διαβάζεις αυτή τη δημοσίευση, θα ήθελα να σε προσκαλέσω να αναρωτηθείς: Πώς η τρέχουσα ρουτίνα αυτοφροντίδας μου με εξυπηρετεί στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας μου; Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να αλλάξω σε αυτό που θα είναι μια καλύτερη επένδυση μακροπρόθεσμα; Ασκώ πραγματικά αυτοφροντίδα ή απλώς προσπαθώ να ξεφύγω προσωρινά από τα προβλήματά μου;

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here