Δίδυμες Φλόγες, Οι Προσκολλήσεις Είναι Το Εμπόδιο!

Το να μένεις προσκολλημένος/η σε οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Είτε είσαι προσκολλημένος/η στη Δίδυμη Φλόγα σου, είτε στην τρέχουσα σχέση σας, είτε σε ένα συγκεκριμένο βαθιά ριζωμένο μοτίβο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αφήσεις αυτή την προσκόλληση να φύγει. Ο μόνος τρόπος για να καλωσορίσεις νέα ενέργεια στη ζωή σου είναι να απελευθερώσεις ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πλέον. Η προσκόλληση στο παρελθόν είναι αυτό που σε κρατάει κολλημένο/η σε αυτό.

Η προσκόλληση μπορεί να σου φαίνεται ασφαλής επειδή είναι οικεία και η αλλαγή είναι άγνωστη. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ότι δεν είσαι πλήρως ικανοποιημένος/η με τη σχέση που έχεις με τη Δίδυμη Φλόγα σου αυτή την στιγμή. Ακόμα κι αν τα πράγματα πάνε υπέροχα αυτή την περίοδο, υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να δώσεις και να λάβεις βαθύτερη αγάπη, να βιώσεις βαθύτερη γαλήνη στη σχέση σας. Επίτρεψε στον εαυτό σου να απελευθερώσει την προσκόλληση σε όλα όσα γνώριζες για το πώς “πρέπει” να λειτουργούν οι σχέσεις, και αγκάλιασε τη μοναδικότητα του δυναμικού των Δίδυμων Φλογών.

Ποια Είναι Τα Επόμενά Μου Βήματα;

Αν αισθάνεσαι την επιθυμία στην καρδιά σου να επανενωθείς με τη Δίδυμη Φλόγα σου σε αρμονία, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τρόπος αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η θεραπεία του διαχωρισμού από τη Δίδυμη Φλόγα σου δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά, επώδυνη διαδικασία. Μπορεί να είναι γρήγορη, εύκολη και ανάλαφρη, γιατί είναι το ταξίδι επιστροφής στη Θεϊκή Αγάπη του Δημιουργού μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να βιώσεις τη μαζική μεταμόρφωση και όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχει να σου προσφέρει το ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας, ξεκίνα με τα Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθήματα για Δίδυμες Φλόγες της Twin Flames Universe και ας συνεργαστούμε για να επισπεύσεις τη διαδικασία σου.

Διεκδίκησε Την Αρμονική Ένωση Με Τη Δίδυμη Φλόγα Σου

Μάθε την Άσκηση του Καθρέπτη, το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι στο ταξίδι της Δίδυμης Φλόγας σου.

Δωρεάν βίντεο για τις Δίδυμες Φλόγες στο κανάλι μου στο YouTube.

Coaching για Δίδυμες Φλόγες.

About Christine

Christine is a Twin Flame in Union and Certified Ascension Coach with Twin Flames Universe.

Related Posts

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here